Bizart

Zastave panoji šotori

Usb ključi

Nalepka Easysticker za večkratno uporabo

Promocijski tekstil

Promocijska in poslovna darila

Novice

16 USPEŠNIH LET DELOVANJA!
V letošnjem letu smo praznovali deseto obletnico delovanja na področju prodaje in marketinga. V tem obdobju smo realizirali veliko uspešnih projektov in z novimi znanji in izkušnjami zremo v naslednjih 10 let. V tem obdobju pričakujemo še hitrejši razvoj na področju oglaševanja. Še naprej si bomo prizadevali izvajati uspešne projekte v kategorijah: reklamne zastave, panoji, šotori in poslovna ter promocijska darila. Hvala vsem partnerjem za zaupanje.

Reklamne zastave v akciji 5+1

alt
Nudimo vam posebno ugodnost!
Ob naročilu 5-tih zastav Easyflag, Easyflag Straight ali Easyflag Square vam 6-to podarimo!
Pri naročilu 10-tih zastav vam podarimo 2, in za 15 zastav vam podarimo celo 3 zastave! Ne zamudite ugodne akcijske ponudbe, ki traja do 15.11.2010!

Poglejte letak!

Nova spletna stran

Izdelali smo novo spletno stran, ki predstavlja področja našega poslovanja. Naše izdelke in storitve prestavljamo na slikovit in enostaven način. Spletno stran bomo redno dopolnjevali z novicami, novostmi in akcijami.


Bizart na Promarketu

Sejemski prostorLetošnje leto se je odvijal 2. sejem in kongres prodaje, marketinga in oglaševanja ProMarket 2010. Sejem ProMarket postaja prepoznaven dogodek na področju oglaševanja in prodaje. Na sejmu se srečujejo ponudniki marketinških izdelkov in storitev ter podjetja (obiskovalci), ki potrebujejo sveže marketinške ideje. Sejem poleg vedno zanimivih razstavljalcev ponuja tudi različne kongrese, delavnice in posebne predstavitve. Na sejmu se vzporedno odvijajo tudi družabni dogodki, ki pomenijo še dodatno možnost za navezovanje osebnih stikov, in s tem dodatno možnost sodelovanja. Letošni sejem je sicer beležil nekoliko manjši obisk oziroma ni dosegel naših pričakovanj. Torej nam za drugo leto ostane nov izziv.

Read more...
 
 
 
 

Kontaktirajte Nas

Bizart.si