Bizart

Reklamne zastave
Reklamne zastave

Zložljivi reklamni šotori

Zložljivi promocijski šotori
*Sejmi, promocije
*Športni dogodki
*Prodajni šotor, stojnica

Usb ključi 2011

Promocijski tekstil

Poslovna darila
Promocijska in poslovna darila

Error
  • Error loading feed data.

Analiza spletne strani

Za pripravo dovršenega spletnega nastopa je tehnično in vsebinsko brezhibna spletna stran vitalnega pomena. Zavedamo se, da ste v izdelavo vaše spletne predstavitve vložili veliko sredstev in truda zato od svojega spletnega mesta zagotovo zahtevate optimalno delovanje, tako z vidika predstavitve, kot tudi z vidika učinkovitega trženjskega orodja.

Žal vsi izdelovalci spletnih mest nimajo zadostnega specialnega znanja, da bi vam izdelali spletno mesto, ki bi bilo optimalno tudi za spletne iskalnike. Tu vam lahko pomagamo z izvedbo sofisticirane analize spletne strani, ki bo jasno identificirala vsa »ozka grla« vašega spletnega mesta (tehnične napake in vsebinske pomankljivosti). Vse kritične faktorje bomo natančno obrazložili in vam predalgali optimalne rešitve.
Analiza spletnih strani
Tako dovršen dokument analize vašega spletnega mesta vam zagotavlja dobro osnovo za nadaljne delo in uresničitev zastavljenih ciljev. Omejitve si postavite sami. Pošljite nam naslov vaše spletne strani in ključne besede za katere želite visoke pozicije v iskalnikih.

Pripravili vam bomo obsežno analizo po polovični ceni!

>> Pošlji povpraševanje


Vedno smo vam na razpolago za kakršnakoli vprašanja. Svetujemo vam tudi, ko vsi drugi že zaključijo z delom. Z vzajemnim sodelovanjem lahko presežemo meje mogočega.


 
 
 
 

Zadnje Novice

Reklamne zastave v akciji 5+1

Nudimo vam posebno ugodnost! Ob naročilu 5-tih zastav Easyflag, ...

Nova spletna stran

Izdelali smo novo spletno stran, ki predstavlja področja našega ...

Kontaktirajte Nas

Bizart.si

  • Telefon1: 040 804 120
  • Telefon2: 031 712 111
  • Fax: 0590 12011
  • Email: info@bizart.si