Bizart

Zastave panoji šotori

Usb ključi

Nalepka Easysticker za večkratno uporabo

Promocijski tekstil

Promocijska in poslovna darila

Splošni pogoji


Splošni pogoji podjetja Bizart Miha Vajt s.p. Golnik 25a 4204 Golnik, matična številka: 3648753000, davčna številka: SI90770587. Zavezanec za DDV: DA (v nadaljevanju Bizart) določajo pogoje poslovanja in uporabo spletne strani www.bizart.si

 1. POVPRAŠEVANJE IN NAROČANJE
 2. Blago kupec lahko naroči z naročilnico, ki mora vsebovati vse potrebne in zakonsko določene podatke. Naročila in povpraševanja sprejemamo tudi po elektronski pošti na naslov This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Naročilo mora vsebovati popolne podatke kupca (podjetja), izbrano blago in količino. V kolikor naročate tudi tisk je potrebno k naročilu, v priponki dodati tudi željen logotip, grafiko ali sliko za tisk. Sprejemamo grafike v vektorskih zapisih oz. v krivuljah (cdr, ai, eps). Naročilo mora obvezno vsebovati tudi barvno kodo (cmyk ali pantone) logotipa ali grafike. Naročila in povpraševanja sprejemamo tudi na telefonski številki 040 804 120. Na podlagi vašega naročila ali povpraševanja vam bomo pripravili ponudbo in vam jo poslali v potrditev. Naročilo je zaključeno ko prejmemo vašo končno potrditev naročila.

 3. CENE
 4. Vse cene so veleprodajne, izražene v EUR in ne vsebujejo DDV. Cena velja do veljavnosti ponudbe, ponudnik je dolžan obvestiti kupca o morebitnih spremembah cen po izstavljeni ponudbi in med postopkom naročanja (do končnega naročila). Ponudnik si v takšem primeru prizadeva ohraniti prvotno ceno oz. skleniti skupni dogovor o ceni. Cene v posebnih, akcijskih in promocijskih ponudbah so določene po posebnih kriterijih, veljajo do izteka ponudbe in vseh ostalih pogojih, ki so sestavni del ponudbe.
  Prodaja je namenjena pravnim osebam. Minimalni znesek naročila znaša 150 EUR brez 20% DDV-ja.

 5. STORITVE: Tiskanje, graviranje, vezenje
 6. Reklamne zastave, panoje, transparente blagovne znamke Entdecker dobavljamo vedno in samo potiskane z vašim logotipom. Izdelkov blagovne znamke Entdecker ne dobavljamo brez tiska. Naročilo je popolno, ko v elektronski obliki prejmemo logotip, grafiko ali sliko za tisk. Sprejemamo samo gravike v vektorskih zapisih (cdr, ai, eps) in z popolno barvno kodo (cmyk, pantone). Posredujte tudi opisni ali slikovni izgled tiska. Pripravili vam bomo končni izgled tiska in vam ga poslali v potrditev. Po prejemu potrditve naročila in izgleda tiska je naročilo zaključeno.
  Promocijska in poslovna darila dobavljamo s tiskom ali brez tiska.
  Več podatkov in zahtev za tisk si oglejte v tehničnem dokumentu-pdf (520KB).

 7. PLAČILNI POGOJI
 8. Vsakemu zaključenemu naročilu izdamo predračun. Plačilo je obvezno izvesti do veljavnosti predračuna oz. do prevzema blaga. Naročeno in dobavljeno blago ostane last prodajalca, dokler predračun ali račun ni v celoti poravnan. Za stalne in zveste kupce veljajo posebni plačilni pogoji dogovorjeni po pogodbi. V primeru zamude plačila obračunavamo zakonite zamudne obresti.

 9. DOBAVA
 10. Rok dobave za izdelke blagovne znamke Entdecker velja 12 – 15 delovnih dni. Rok dobave za promocijske izdelke in poslovna darila velja 5 – 7 delovnih dni. Pri naročilu dotiska, vezenja ali graviranja se rok dobave podaljša za čas, ki je potreben za dodelavo celotne količine naročenih artiklov. Dobavni rok dodelave je lahko predmet dogovora med prodajalcem in kupcem. Za vsako hitrejšo dodelavo od običajne se dodatno zaračunajo stroški prioritetne obravnave. Dobavni roki veljajo za izdelke iz zaloge. Dostava poteka s Pošto Slovenija ali našega pogodbenega paketnega distributerja ali po dogovoru. Kupec je dolžan kriti stroške paketne dostave. Pri naročilu nad 300,00 EUR neto je kupec oproščen plačila paketne dostave.
  Blago izdamo po plačilu vseh obveznosti iz naročila na naš transakcijski račun pri Abanki 0510 0801 2345 861.

 11. UPORABA SPLETNE STRANI
 12. Splošni pogoji uporabe spletne strani www.bizart.si določajo uporabo vsebin, slikovnega gradiva in drugih podatkov, ki so objavljeni na vseh straneh spletne strani.
  Vsebine in slikovna gradiva objavljena na zgoraj omenjenem spletnem naslovu so last podjetja Bizart Miha Vajt s.p. in partnerjev podjetja. Podjetje Bizart ima od vseh svojih partnerjev dovoljenje za uporabo vsebin in slikovnega gradiva. Uporba le teh se dovoljuje izključno v nekomercialne namene, vendar je potrebno upoštevati vse avtorske pravice in njihove označbe, ter se tako ne smejo javno objavljati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Bizart. Vse slike so simbolične in ne nujno ustrezajo vsem parametrom dejanskega predmeta.
  Podjetje Bizart si po najboljših močeh prizadeva na spletni strani www.bizart.si zagotavljati točne podatke, a hkrati ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne napake in škodo, ki bi nastala z uporabo takih podatkov. Za morebitno občasno nedelovanje strani zaradi tehnoloških ali drugih dejavnikov podjetje Bizart ne prevzema odgovornosti.

 13. KONČNE DOLOČBE
 14. Kupec je seznanjen, da so možna manjša odstopanja dobavljenih promocijskih artiklov in poslovnih daril od prikazanih v katalogu in na spletni strani www.bizart.si v barvi, dimenzijah in materialu.
  Morebitne reklamacije je potrebno uveljaviti v zakonskem roku 8 dni od izstavitve blaga s komisijskim zapisnikom. Reklamacija se rešuje s soglasjem. Reklamacija ne valja na potiskano blago, v kolikor tisk ni bil opravljen pri prodajalcu. Pri podatkih v katalogu in na spletni strani ne izklučujemo možnost napak, na katere nimamo vpliva in zanje ne odgovarjamo. V primeru odstopanja ali spremembe podatkov in cen vas bomo obvestili ob vašem naročilu. V primeru, da zaloga določenega artikla poide, ne jamčimo ponovne dobave tega artikla.

 
 
 
 

Kontaktirajte Nas

Bizart.si